Köszönet!

Alapítványunk ezúton fejezi ki köszönetét a második alkalommal megrendezett Mindszenty zarándoklattal kapcsolatban:

  1. Hálásan köszönjük az útvonal [Magyarnándor – Szente – Kétbodony – Romhány – Felsőpetény] polgármestereinek segítségét a lebonyolításban, különösen kiemelve a plébánosok és diakónusok segítő közreműködését.
  2. Hálás köszönetünket fejezzük ki a résztvevőknek, hogy legyalogolták a ~24km-t, hogy részt vehessenek a szentmisén, melyet Mindszenty bíboros úr boldoggá avatásáért ajánlottunk fel, remélve, hogy minden akadályoztatás ellenében minél hamarabb bekövetkezik. Ehhez kapcsolódóan köszönjük meg Klaus Wilhelm atyának, a Szent X. Piusz Papi Testvériség papjának, magyarországi plébánosának a legszentebb áldozat bemutatását, és Farkas Márton piuszos szeminaristának a szentmise szolgálatot.
  3. Hálásan köszönjük a Pro Hungaria Sacra Egyesületnek, legfőképpen papjainak, hogy tömeges, buszos zarándoklatot szerveztek Dunántúlról Nógrádba látogatva az általuk ellátott hívekkel, egyesületük nevét adó bíborosi jelmondatnak megfelelően, a bíboros úr mielőbbi boldoggá avatásáért felajánlott zarándoklatra és szentmisére. Felemelő érzés volt látni a sok embert.
  4. Hálásan köszönjük a Szent X. Piusz Papi Testvériség budapesti kápolnája híveinek, hogy feladták a szokásos első szombati Budapest belvárosába szervezett gyalogos zarándoklatukat, és helyette eljöttek a Mindszenty zarándoklatra.

Jövőre is sok szeretettel várjuk a híveket.

Kucsora Tamás
Kuratóriumi elnök

Legolvasottabb írások580 times!

Print Friendly, PDF & Email