Jim Caveziel: Az Adrenochrome-birodalom – Videó

A világ legmocskosabb és legjövedelmezőbb üzlete, a gyermek-kereskedelem, de ami mögötte van, az még a legrosszabb képzeletünket is felülmúlja! Jim Caviezel a főszereplője a Sound of Freedom filmnek.

AZ “ADRENOCHROME IMPERIUM”:

Mi mozgatja a gyermekkereskedelem iránti keresletet? Szex, szervkereskedelem és adrenokróm.

“Ahogy belekezdtem ebbe a filmbe és nyomozásba, Hollywoodban azonnal levettek a listáról, hogy szerepet vagy munkát kaphassak újra.” – mondja a Passió főszereplője, Jim Caveziel.

Ez egy hatalmas dolog. Az adrenokróm egy elit drog, amit már évek sok éve használnak. Tízszer erősebb, mint a heroin és misztikus tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megfiatalítsa a sejteket és fiatalabbnak tűnj.

A főáramú média ennek ellenére mindent megtesz, hogy lejárassa őt és a témát is:

Hogyan állítják elő az Adrenochrome-ot?

Amikor egy gyerek tudja, hogy meg fog halni, a teste adrenalint választ ki. Ez a valaha látott legszörnyűbb horror. A gyermekeket traumának, verésnek, halálfélelemnek teszik ki, ezért szerencsétlen retteg és sikoltozik, így növelve a testében áramló adrenalin mennyiségét. Ezután megölik őket és az Adrenochrome-ot egy tűvel és fecskendővel összegyűjtik a nyakuk hátsó részének tövéből és a gerincoszlopukból. Miután begyűjtötték, a vegyi anyaghoz hasonló drogot a feketepiacon túlzó áron lehet eladni.
Ezeket az ártatlan gyermekeket órákon, néha napokon keresztül szándékosan terrorizálják, hogy növeljék az ártatlan testükben termelődő adrenalin mennyiségét, majd brutálisan meggyilkolják őket.

A terrorizált vérüket, az Adrenochrome-ot ezután eladják az elit tagjainak és bárkinek a világon, aki hajlandó elképesztő árat fizetni érte.
Az emberkereskedelem és a gyermekkereskedelem minden gonosz összetevőjével együtt egy 152.000.000.000.000 dolláros üzlet.

Meg kell mentenünk az ártatlan gyerekeket ettől!

Jim Caviezel a főszereplője a Sound of Freedom című filmnek, amely Tim Ballard igaz történetét mutatja be, aki egy gyermekmentő akciót vezet, hogy megmentse ezeket a gyerekeket.

Saját erőből készítették el, mert Hollywood kizárta őket soraiból.

Mel Gibson és Jim Caveziel üzenete. Nézzétek meg!

A “Sound of Freedom” (Szabadság Hangja) talán képes megváltoztatni a világot és véget vetni a gyermekkereskedelemnek azáltal, hogy felhívja a figyelmet erre a gonoszságra.

Sok ügynök, aki első kézből látta ezeket az ártatlan gyermekekkel szembeni kegyetlenkedéseket, retteg, hogy előálljon, mert azt hiszi, hogy megölik.

Ez a film képes talán hatni a szívükre és erőt adni nekik, hogy ne féljenek, hanem bátran felfedjék ezeket az atrocitásokat a világ előtt.

Ez egy egyértelmű és jelenlévő veszély.

Szükségünk van az összes kormányzati ügynökre, akik szemtanúi voltak ezeknek az atrocitásoknak, hogy feljelentőként előálljanak és bátran megtegyék a helyes dolgot. Meg kell osztaniuk ezt a szörnyű igazságot a világgal. Gyermekek millióinak élete múlik azon, hogy nem félnek-e cselekedni. Ne feledjétek, ha Isten azt mondja nektek, hogy tegyetek valamit, akkor ne habozzatok. Mert Isten gyermekei nem eladóak.

Az Epstein-szigeten kívül még sok gyermekszex-sziget van és ez az egyik oka annak, hogy nem akarják, hogy lássátok a Szabadság Hangját.

Rengeteg kormányzati ügynökség van, amelyik részt vesz a gyermekkereskedelemben.
Jim Caviezel azt mondja, hogy igen, 100 százalékban minden három betűs ügynökség érintett a gyermekkereskedelemben.

Abszolút, az összes, beleértve a DHS-t, az FBI-t, a CIA-t, az ICE-t, a DOJ-t, a DOD-t, a HHS-t. Nem minden egyes személy érintett természetesen ezekben az ügynökségekben, de a leghatalmasabbak a csúcson mind érintettek.

Ki irányítja a 3 betűs ügynökségeket? A 300 fős bizottság.

Évente 2 millió gyermekkel kereskednek szexuális visszaélések és további 2 millióval szervkereskedelem céljából.

A gyermekkereskedelem keresletét és kínálatát teljesen szervezett műveletként a kormányügynökségek és a 300-as Bizottság néven ismert gazdag vérvonalak tartják ellenőrzésük alatt.

Jim Caviezel beszélt kormányzati ügynökökkel, akik elárulták neki, hogy a gyermekek testrészeinek hordóját, amely tartalmazza a vért, az adrenokrómot és az anyák méhében lévő összes fontos anyagot egy műanyag hordóba teszik, amelyet 77.000 ezer dollárért adnak el, majd Ukrajnába és más biolaboratóriumokba szállítják a világ minden táján.

A DHS, CIA, FBI, ICE, DOJ, DOD, HHS, a három betűs ügynökségek szerinte megszervezik ezeket a 77.000 ezer dolláros hordókat a gyermekek testrészeivel. A HHS Whistleblower (leleplező-kiszivárogtató) tanúvallomása szerint 85.000 kísérő nélküli gyermek tűnt el csak a tavalyi évben.

Nem eltűntek valójában, hanem a 300 fős Pedofil Bizottság irányítása alatt az amerikai kormány emberkereskedelmet folytat velük.

Jim Caviezel azt is elmondja, hogy a jobb források legjobbikától kapta meg azt az információt, hogy Hunter Biden laptopján is szó van az Adrenochrome-ról. Az Ambrosia az utcai vagy elit kifejezés, amit az Adrenochrome-ra használnak.

Ez a legrosszabb gonoszság, amit valaha láttam – mondja. Sok kormányügynök, aki szemtanúja ennek a gonoszságnak, nem marad sokáig utána a terepen, mert az atrocitások túl sokkolóak és traumatikusak és érzelmi sérülést okoznak.

Hadd tisztázzam, Tim Ballard mai napig soha nem ment be az Adrenochrome-ba Jim Caviezel-lel, Tim látta a szervkereskedelmet, de Jim személyesen látta és hallotta is a sikolyokat és a gyilkosságot, ami az Adrenochrome-hoz kapcsolódóan történt az ügynökök által neki mutatott bizonyítékok alapján. Miután ezt látta, két évig alig tudott aludni.

Kalifornia államban a törvényhozók legálissá akarják tenni a csecsemők megölését a születésük után 27 nappal. Ez egy totális támadás és háború Isten ártatlan gyermekei ellen.

Ez a jó háborúja a gonosz ellen. Egy háború, amelyet mindannyiunknak félelem nélkül kell megvívnunk, amíg ennek a gonoszságnak az utolsó nyomát is ki nem irtjuk Földünk felszínéről.

Jim Caviezel a Woke Media birodalmat hibáztatja az igazság elrejtéséért és további leleplezőket vár, akik a leleplezik szexkereskedelem és emberkereskedelem szervezőit:

Forrás: vilaghelyzete.substack.com

Legolvasottabb írások2408 times!

Print Friendly, PDF & Email