Katolikus ördögűző: “A transzneműség egy teljes körű támadás az anyaság ellen”

(CNS News.com) — Chad Ripperger atya, katolikus pap és exorcista, január 8-i, a családról szóló prédikációjában kifejtette, hogy a “transzneműség” közvetlen támadás “az “anyaság” ellen”, és hozzátette, hogy “az egész feminista mozgalom támadás az anyaság ellen”.

Fr. Ripperger a wisconsini Madisonban lévő Pine Bluff-i Szent Mária katolikus templomban beszélt.

Miközben a házasságról beszélt, és arról, hogy kultúránk folyamatosan támadja azt, Fr. Ripperger azt mondta: “Az olyan dolgok, mint a transzneműség, egy teljes körű támadás az anyaság ellen. Az emberek általában nem rakják ezt össze. Miért ez [az anyaság elleni támadás]?“.

Nos, mert minden nő, aki átesik egy transznemű műtéten, nem tud többé gyermeket szülni” – mondta. “És bármelyik férfi, aki nővé válik – legalábbis a modern technológia által -, nem szülhet gyereket.

Tulajdonképpen az egész feminista mozgalom az anyaság elleni támadás, ami őszintén szólva az egyik legmagasztosabb és legcsodálatosabb hivatal, amit Isten valaha is teremtett” – mondta a pap.

Az erényes nő a legcsodálatosabb Isten egész teremtménye közül” – folytatta. “Vissza kell tehát emelnünk az anyaságot és a feleség tisztségét a piedesztálra. Újra kell építenünk a házasságot. És azért van teljes támadás alatt, mert a démonok tudják, hogy a házasság, vagyis a család a társadalom építőköve – nem az egyén. A család az, ami a társadalom építőköve“.

Ha el tudod pusztítani a családi életet, akkor de facto elpusztítod a kultúrát” – mondta atya Ripperger…. “Ők [a feministák] lerombolták az anyaság nagyszerűségét és annak nagyszerűségét, hogy mit jelent igazán nőnek lenni“.

És most azt is látjuk – tette hozzá -, hogy most a férfiasságot teljes mértékben támadják, mert a démonok abszolút gyűlölik az Atya Istent, és azt a tényt, hogy a férfiak az Atya Isten képmása“.

A teljes prédikáció megtekintéséhez kattintson ide.

P. Ripperger teológiai és filozófiai diplomával rendelkezik, filozófiából pedig a római Szent Kereszt Pápai Egyetemen szerzett doktori címet. A Fájdalmas Anya Társaságánál dolgozik a Colorado állambeli Keenesburgban, a Denveri Főegyházmegyében.

Forrás: cnsnews.com

Legolvasottabb írások179 times!

Print Friendly, PDF & Email