Kiakadtak a homoszexuális családok: „Orbán Viktor gúnyt űzött belőlünk és Ferenc pápából”

A “család az család kampány” elindítója szerint Orbán Viktor posztjával “gúnyt űzött” a szivárványcsaládokból és Ferenc pápából.

Haragszom Orbán Viktorra, mert gúnyt űzött az olyan családokból, mint mi vagyunk. Gúnyt űzött a gyerekeinkből, akiknek mi jelentjük a családot és a biztonságot. Gúnyt űzött azokból az emberekből, cégekből, nagykövetségekből, akik az elmúlt években kiálltak mellettünk, és megmutatták, hogy a család, az család. Gúnyt űzött Ferenc pápából, aki, azt remélem, soha nem járulna hozzá egy olyan fotó elkészítéséhez, aminek célja, hogy magyar családok ellen hangoljanak” − írta felháborodva közösségi oldalán Pál Márton nevű anyuka, a „A család az család kampány” elindítója.

Az LMBTQP-aktivista arra a miniszterelnök által közzétett Facebook-bejegyzésre reagált, ahol Orbán Viktor a családja körében látható Ferenc pápa társaságában.

A felvételen a kormányfőn kívül a felesége, Lévai Anikó, a lányai, köztük Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István, valamint a kormányfő unokái láthatóak. A miniszterelnök a bejegyzést a „Család az család” felirattal posztolta.

Pál Márton szerint a miniszterelnök posztjában az a “legkellemetlenebb“, hogy az általa elindított kampány soha nem vonta kétségbe az olyan családok létjogosultságát, mint amilyen a miniszterelnök bejegyzésében látható.

Annyit kérünk csupán, hogy a mi gyerekeiknek is azonos jogaik és lehetőségeik legyenek. Nem többet és nem kevesebbet. A célunk az, hogy megmutassuk, hogy a családok sokszínűek, amitől szerintünk a családok fogalma erősödne és nem gyengülne − fogalmaz a posztban Pál Márton.

Forrás: vadhajtasok.hu

Legolvasottabb írások194 times!

Print Friendly, PDF & Email