Népirtás: Kamala Harris – csökkenteni kell a népességet, hogy a gyerekek tiszta levegőhöz jussanak

Kamala Harris amerikai alelnök pénteken Marylandben tartott beszédében a Biden-kormány zöld beruházásai közé sorolta a népesség csökkentését. A Fehér Ház azóta azt állította, hogy csak rosszul fogalmazott.

Ha befektetünk a tiszta energiába és az elektromos járművekbe, és csökkentjük a népességszámot, akkor több gyermekünk lélegezhet tiszta levegőt és ihat tiszta vizet” – mondta Harris a baltimore-i Coppin State University hallgatóságának, éljenző tapsvihar közepette.

Bár Harris nem javította ki magát a színpadon, a Fehér Ház átirata szerint a beszédből kihúzták a “népesség” szót, és a “szennyezés” szóval helyettesítették.

Az alelnök a furcsa megjegyzést akkor tette, amikor felfedte, hogy a Biden-kormányzat 20 milliárd dollárt bocsátott rendelkezésre “közösségi alapú éghajlatvédelmi projektekre”, amelyből 12 milliárd dollárt történelmi szempontból hátrányos helyzetű területekre különítettek el – ez része Washington azon erőfeszítéseinek, hogy 2030-ra felére csökkentse az üvegházhatású gázok kibocsátását, 2050-re pedig elérje a nettó nullát.

A finanszírozást “nonprofit szervezetek, közösségi hitelezők és más pénzügyi intézmények országos hálózata kapja meg, hogy több tízezer éghajlati és tiszta energiával kapcsolatos projektet finanszírozhasson Amerika-szerte” – mondta Harris.

Az összeget a Környezetvédelmi Ügynökség üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére szolgáló alapjának részeként az inflációcsökkentési törvény alapján különítették el a zöld energiával kapcsolatos kezdeményezésekre.

Harris kritikusai a közösségi médiában célba vették az állítólagos elszólást, azt közölve, hogy “hangosan kimondta az elhallgatott részt”, míg az ember okozta éghajlatváltozás hipotézis kritikusai szerint a népességcsökkentés a valódi célja az a Biden-kormányzatnak.

Ti vagytok az a népesség, amit csökkenteni akar?” Thomas Massie képviselő kérdezte a követőitől.

Kommentátorok, köztük Megyn Kelly és Harris Faulkner, a Fox műsorvezetője megkérdőjelezték Harris alkalmasságát Joe Biden elnök utódjaként, miután az alelnök a hét elején több nyilvános szereplésen is megbotlott.

Egy szerdai, a mesterséges intelligenciáról szóló panelbeszélgetésen a Fehér Házban arról tájékoztatta a résztvevőket, hogy a technológia “egyfajta díszes dolog”, és azt mondta az összegyűlt szakértőknek: “Először is, ez két betű. Ez azt jelenti, hogy mesterséges intelligencia”, mielőtt belekezdett volna a beszédébe. Ugyanezen a napon a fogyatékkal élők közlekedésével foglalkozó kerekasztal-beszélgetésen megjegyezte, hogy “a közlekedés kérdése alapvetően arról szól, hogy az emberek el tudjanak jutni oda, ahová menniük kell”. Mindkét megjegyzést széles körben kigúnyolták a közösségi médiában.

Forrás: vadhajtasok.hu

Legolvasottabb írások88 times!

Print Friendly, PDF & Email