A kormányzat figyelmébe: A skót regionális tanácsnak elege van az állami szex propagandából …

A skót Comhairle nan Eilean Siar (= a Nyugati-szigetek Tanácsa) megszavazta a szexuális oktatás iskolai oktatásának katolikus kézikönyvét (TheGuardian.com, december 28).

Támogatták a katolikus tananyagot dicsérő indítványt, amely megmagyarázza pl. miért helytelen a házasságon kívüli szexuális kapcsolat.

A szülők és a tanárok nem voltak elégedettek a skót kormány által támogatott szexpropagandával, amely “nemi identitással, pornográfiával és fogamzásgátlással megmérgezi a gyermekeket, és már hároméves gyerekeket tanít” az emberi nemi szervekre.

Ezzel szemben a katolikus anyag tízéves korhatárt szab a szexuális oktatásnak.

Forrás: gloria.tv

Szerkesztői megjegyzés

A fenti hír alapot adhatna (önmeghatározása szerint) a keresztény-konzervatív Magyar Kormánynak, hogy rendet tegyen az oktatás/nevelés, a szexualitás területén való propaganda elburjánzásának, pontosabban megszüntetésének tekintetében. Értem ezalatt a “Meseország mindenkié” című óvodai LMBTQ-XYZ (és ki tudja még milyen deviáns rövidítés betűje) érzékenyítő borzalmak alkalmazásának tilalmát. Éppen ideje lenne még ebben a ciklusban (lehetőleg 2/3-s) törvényben (börtönnel fenyegetve) rendezni a homo (buzi) és egyéb gender, illetve a fenti betűk bármilyen összetételű lobbi propagandájának a terjesztését.

Egyszerűen felháborító, hogy a BAZ Megyei Közigazgatási Hivatal visszavonatná a mezőkövesdi polgármester rendeletét, mellyel az óvodai érzékenyítést tiltotta meg. Kíváncsiak lennénk, hogy a közigazgatásban és a bírói karban hányan kaptak (ideológiai) érzékenyítő tréninget ebben a tekintetben, ezáltal alkalmatlanná válva feladatuk független ellátására.

Tisztelt Kormányzat,
Nem a verbalitástól és a média mágiától lesz valaki keresztény-konzervatív, hanem attól, hogy megéli a kereszténységet (a tanításának megtartásával), valamint ragaszkodik a hagyományokhoz (konzerválja azokat), és mindezeket tovább adja az utód generációnak.

Legolvasottabb írások544 times!

Print Friendly, PDF & Email