Müller bíboros: Szodómia – Ne engedelmeskedjünk az eretnek német püspököknek

“9Nem tudjátok, hogy a gonoszok nem öröklik Isten országát? Ne ámítsátok magatokat! Sem tisztátalan, sem bálványimádó, sem házasságtörő, sem kéjenc, sem kicsapongó, 10sem tolvaj, sem kapzsi, sem részeges, sem átkozódó, sem rabló nem örökli Isten országát.” [1Kor 6,9-10]

Nem lehet és nem szabad engedelmeskedni egy eretnek és szakadár püspöknek” – fogalmazott keményen Gerhard Müller bíboros a CatholicNewsAgency.com-nak szeptember 27-én.

A német zsinatra utalva úgy látja, hogy nem kell várni a Vatikántól az elmarasztaló határozatra: “A zsinati út nyilvánvalóan szembemegy az Egyház által meghatározott dogmatikus tanítással a hit és erkölcs kérdéseiben“.

Számára a zsinat a homoszexualitásról szól: “Ez a “természetellenes nemi közösülés” (Róma 1:26) ugyanúgy tolerált és elterjedt volt az ókori pogány kultúrában, mint a pedofília.

Továbbá kifejtette, hogy csak az Egyház hozta el az evangéliumot, és újította meg a férfi és a nő házasságban való kapcsolatát, ahogyan azt a teremtő szánta, “így szabadítva meg az embereket a rendezetlen vágyak és hajlamok rabságából.” (Máté 19:4-6)

A német zsinat Müllert George Orwell “Állatfarm” című művében szereplő gyűlésre emlékezteti, amely leírja a küldöttek manipulálását a propaganda, a társadalmi nyomásgyakorlás, a közhangulat és a sajtó kihasználásának segítségével.

Forrás: gloria.tv

Legolvasottabb írások144 times!

Print Friendly, PDF & Email