Rendkívüli: Világifjúsági nap – vallásköziség, klímavallás és pofon a katolicizmusnak

1Akkor Isten elmondta mindezeket a szavakat: 2»Én, az Úr, vagyok a te Istened, aki kihoztalak téged Egyiptom földjéről, a rabszolgaság házából. 3Rajtam kívül más istened ne legyen! [Ex 20,1-3]

A Világifjúsági napszervező azt tanácsolják a Lisboa2023.org honlapjukon, hogy a résztvevők keressenek fel egy zsinagógát (Sinagoga Shaare Tikvah), mecseteket (Mesquita Central de Lisboa, Centro Ismaili) és egy hindu templomot (Templo Radha-Krishna) Lisszabonban.

Az események között szerepel egy “Faültetés a vallásokért” elnevezésű esemény (augusztus 2), amelynek a célja “az emberiség nagy vallási hagyományai közötti eltérések harmóniájának bemutatása(Szerk.: ez hazugság. Nem lehet harmónia a hamis (gyilkos – iszlám, Krisna) vallások és a kereszténység (az egy igaz vallás között). Ez jól illik ahhoz, ahogyan Aguiar neo-kardinális elutasítja a fiatalok megtérítésére tett erőfeszítéseket.

A zarándokokat emellett arra biztatják, hogy egy évre hagyjanak fel a húsevéssel, így csökkentve az úgynevezett “karbonlábnyomukat“, annak érdekében, hogy “ez legyen a valaha volt legfenntarthatóbb Világifjúsági nap.

A homoszexuális vallást James Martin, egy homoszexuális jezsuita képviseli, aki bejelentette, hogy felszólal a Világifjúsági napon.

Ugyanezen a Világifjúsági napon naponta római rítusú mise lesz Lisszabonban (július 29-augusztus 6), többek között a Szent Miklós plébániatemplomban.

Forrás: gloria.tv

Szerk.: a politeizmus (több istenhit) az Első parancsolat elleni halálos bűn, mely egyenesen a pokolba vezet. Ezt tanácsolni még a bűnnek fokozása, mert idegen bűn is. Az ember el nem hinné, hogy ekkora az eretnekség az Anyaszentegyházban, de mit is várjunk. Mindent feláldoznak egy HAMIS ökumenizmus címén, pedig ökumenizmus is elvileg csak keresztények között lenne lehetséges (így kizárva belőle a judaizmust, az iszlámot, a Krisna hívőket, unitáriusokat, stb.)

Legolvasottabb írások149 times!

Print Friendly, PDF & Email