GONOSZ: Homoszexuális férfiak állítólag megölik a babájukat, miután a béranya mellrákot kap

A Live Action elnöke, Lila Rose szívszorító felfedezésében az a hír terjedt el, hogy két meleg férfi felbérelt egy nőt, hogy béranya legyen a gyermeküknek, de csak azért, hogy elrendeljék a gyermek megölését, amikor a nőnél terhessége alatt mellrákot diagnosztizáltak.

Brittney Pearsont azért bérelték fel, hogy létrehozza a meleg pár “álomcsaládját“, ahogy Rose fogalmazott. Mialatt terhes volt, mellrákot diagnosztizáltak nála. Kemoterápiás kezelésre volt szüksége, ami károsíthatja vagy akár meg is ölheti a méhen belüli gyermeket. Pearson úgy döntött, hogy az egyébként egészséges babát a 25. héten szeretné világra hozni, hogy mindkettőjüknek legyen esélye a túlélésre.

Biztonságban akartam tartani ezt a babát, és a földre vinni” – emlékezett vissza Pearson.

A meleg pár azonban azt követelte, hogy fiukat “azonnal szakítsák meg“, arra utalva, hogy nem akarnak szembesülni az ilyen korán született baba okozta gondokkal és lehetséges egészségügyi következményekkel.

Ahogy Rose a Twitter-oldalán megjegyezte, amikor Pearson visszautasította az abortuszt, sőt felajánlotta, hogy ő maga örökbefogadja a gyermeket, a melegek “jogi lépésekkel fenyegetőztek” és “halotti bizonyítványt követeltek“. A The Center for Bioethics and Culture szerint a pár nem akarta, hogy “DNS-üket valaki más nevelje fel“. A vásárló pár azt is követelte, hogy a baba ne kapjon életmentő ellátást, amikor megszületik.

Kalifornia állam, ahol ez a helyzet történt, nem biztosít jogokat a béranyának, így Pearson úgy érezte magát, mint egy “bérbe adott méh”.

Végül Pearson 25 hetes korában élve tudta világra hozni a gyermeket. De mivel “tulajdonjoga” technikailag a vásárló páré volt, “elrendelték az életmentő ellátás visszatartását“, ami a kisfiú halálához vezetett.

Pearson nagynénjének e-mailjéből kiderült, hogy a férfiakat valóban egyáltalán nem érdekelte a gyermekük.

Ezek a ‘szülők rohadtul aljasak. Inkább végignézik (vagy inkább valószínűleg nem lesznek a közelben) a gyermekük halálát, minthogy hagyják, hogy a lehető legjobban megmentsék és egy családnak adják” – írta a nő.

Ez új szintre emeli a gonoszságot.

Ahogy Rose kifejtette, a meleg pár tévedett, amikor elrendelte, hogy hagyják a fiukat meghalni. De Pearson, aki egyáltalán beleegyezett, hogy kihordja a gyermeket a párnak, szintén hibázott, mert részt vett egy olyan rendszerben, amelyben az ehhez hasonló tragédiák túlságosan gyakran előfordulnak.
“Bár úgy tűnik, Brittney megpróbálta megvédeni ezt a gyermeket az anyaméhben, a béranyaságban való részvétele részben szerepet játszott a kisfiú végső halálában. A fogantatás pillanatától kezdve megfosztották alapvető jogaitól, és úgy kezelték, mint egy terméket, amelyet a hiba első jelére el lehet dobni” – írta Rose.
Ezért van az, hogy egy baba fogantatása egy férfi és egy nő közötti házasság kötelékében történjen. Bár a béranyaság eredetileg azért indult, hogy segítsen azoknak, akik nem tudtak egyedül teherbe esni vagy kihordani egy terhességet, mára túl messzire ment. Mostanra a meleg párok számára ez egy olyan eszközzé vált, amellyel saját önző céljaik érdekében reprodukálhatják és manipulálhatják egy nő testét, a gyermekeket pedig árucikként kezelik, amelyet megvásárolnak, eladnak vagy eldobnak. Ami ironikus módon tükrözi azokat a hamis vádakat, amelyeket a baloldal szeret az életvédő mozgalom ellen hangoztatni, amikor azt mondja, hogy a nőket arra kényszerítik, hogy inkubátorok legyenek. Ebben az esetben Pearson csupán inkubátor volt a gyermek számára, és neki, valamint a meleg párnak soha nem lett volna szabad beleegyeznie abba, hogy ilyen módon “Istent játsszon“.

Ha az emberek nem képesek saját maguknak teherbe esni, rengeteg olyan gyermek van a nevelőszülői és örökbefogadói rendszerben, akik arról álmodnak, hogy szerető otthonba fogadják őket.

Az életpárti mozgalom minden megfogant gyermeket támogat, függetlenül attól, hogy a gyermek hogyan jutott oda. Bár a béranyaság önmagában nem a legjobb módja a gyermek fogantatásának, ha már megfogant a gyermek, a baba élete értéket és méltóságot képvisel, és mindenáron meg kell védeni.

Ó, és ha már az igazat mondjuk, két meleg férfinak soha nem szabadna megengedni, hogy szerződéssel vásároljon egy gyermeket.

Itt hagyom önöket Rose Twitter-szálának utolsó szavaival az üggyel kapcsolatban: “A béranyaság alapvetően rossz. Lehetővé teszi az emberek számára, hogy úgy tegyenek, mintha joguk lenne mások reproduktív képességeihez – annak a nőnek a testéhez, akinek a méhét bérlik. Emellett úgy kezeli a gyerekeket, mint tulajdonokat, amelyeket megvásárolnak, eladnak és megölnek. Ez az eset csak egy újabb példa arra, hogy miért“.
 
Forrás: newsbusters.org

Legolvasottabb írások106 times!

Print Friendly, PDF & Email