Jim Caviezel: “Ha Isten azt mondja, hogy tegyél meg valamit, ne habozz!

Kevin McCarthy, a képviselőház elnöke (R-CA) kedden Washingtonban, a Szabadság hangja című sikerfilm különleges vetítését tartotta, amelyen Jim Caviezel és Tim Ballard is részt vett.

Amikor McCarthy megkérdezte Caviezelt, hogy mit remél, mit vesznek majd át a nézők a gyermekkereskedelem elleni filmből, a színész így válaszolt: “Amikor Isten azt mondja, hogy tegyél valamit, ne habozz“.

A Szabadság hangja című filmnek minden elképzelhető akadállyal szembe kellett néznie, hogy a mozikba kerüljön.

De Tim Ballard és Jim Caviezel nem adták fel, mert “amikor Isten azt mondja, hogy tegyél valamit, nem habozol“.
    – Kevin McCarthy (@SpeakerMcCarthy) July 26, 2023

A McCarthy házelnök, Jim Caviezel és Tim Ballard színész közötti beszélgetésre a keddi vetítés előtti fogadáson került sor, amely része volt McCarthy folyamatban lévő filmest-sorozatának, amelynek célja a kongresszusban lévő pártpolitikai szakadék áthidalása.

Tim Ballard – a valós életben megelevenedett belbiztonsági ügynök, aki felmondott kormányzati állásából, hogy gyermekeket mentsen ki a szexkereskedő hálózatokból – magyarázatot adott arra, hogy a független gyártású és forgalmazású film miért lett meglepetésszerű kasszasiker, keddig több mint 127 millió dolláros bevétellel.

Az emberek belefáradtak abba, hogy csak szórakoztatják őket” – mondta. “Azt akarják, hogy legyen célja annak, amit néznek és néznének“.

Harc a fényért. Hallgattassátok el a sötétséget.

Nézd meg a Szabadság hangját mindenhol a mozikban. A vetítési időpontok a https://t.co/lX4EkIrok5 oldalon találhatók #SoundofFreedomMovie #AngelStudios #basedonatruestory
    – Sound of Freedom | Movie (@SOFMovie2023) July 20, 2023

Azt hiszem, Isten szívek millióit érintette meg, hogy felébredjenek, és erre ezt a csodálatos filmet használta fel.

A Szabadság hangja sikere a mainstream hírmédia kegyetlen támadásait eredményezte, amely először bojkottálta a filmet, majd hamisan “QAnon” összeesküvésnek kezdte el bemocskolni.

Mint arról a Breitbart News beszámolt, Donald Trump volt elnök a múlt héten a New Jersey állambeli Bedminsterben található klubjában rendezett egy különleges vetítést a Sound of Freedom című filmből.

A Sound of Freedom (@jimcaviezelfilm) című film új lelkes rajongóra tett szert: Donald Trump volt elnök, aki a New Jersey-i klubjában tartott vetítésen “nagyszerű filmként” és “hihetetlen inspirációként” méltatta a gyermekkereskedelem elleni drámát. https://t.co/5c0wERJ2w6.

    – Breitbart News (@BreitbartNews) July 20, 2023

Trump később halálbüntetést követelt az emberkereskedőkre, és azt mondta, hogy “meg fogja védeni az emberi élet méltóságát“, amikor visszatér a Fehér Házba.
 
Forrás: breitbar.com

Legolvasottabb írások138 times!

Print Friendly, PDF & Email