Szülők tiltakoznak a transzgender klinikák előtt

Transzgender személyként azonosított tizenévesek szülei tiltakozásokat tartottak olyan gyermekkórházak előtt, ahol transzgender klinikák is találhatóak az Egyesült Államok és Kanada hat városában. Los Angeles, Chicago, Philadelphia, Dallas, Hartford és Ontario (Kanada) városokban ezeket a gyűléseket Valentin-napon tartották meg, hogy tiltakozzanak a kísérleti gyógyszerek és a nemváltó hormonok alkalmazása ellen olyan fiatalok esetében, akik az azonos neműekhez vonzódnak, autisták, depresszióban vagy más mentális problémával szenvednek.

Carrie Hathorn az LGB Fight Back, egy tavaly nyáron megalakult csoport országos szervezője, továbbá két másik anyuka transzgenderként azonosított gyermekkel, akik mindketten név nélkül beszéltek a Christian Post újságírójával, azt mondták, létfontosságú, hogy nyilvános legyen az ellenállás az erősen finanszírozott transzgender mozgalommal szemben, ami szerintük katasztrofális kárt okoz a fiataloknak.

A pubertás blokkolók és a nemváltó hormonok felírása, majd a sterilitáshoz vezető kozmetikai műtétek etikátlanok és félrevezetők a gyermekek számára – hangsúlyozták.

A leszbikusokat, a meleg férfiakat és a biszexuális embereket célozták meg elsőként a „transz” orvosi kísérletekben – magyarázta Hathorn. – „A Big Med és a Big Pharma transzneműeket használt trójai lónak az LGB mozgalomhoz. Átváltoztatták a PRIDE-ot vállalati eseménnyé, majd hozzáadták a T betűt az LGB-hez. A Big Med és a Big Pharma az LMB-embereket a profit érdekében kiaknázható piacnak tekinti” – mondta.

A tömegkultúrában gyakran megtapasztalt szégyen miatt ezek az iparágak a melegek és a leszbikusok számára gyógyhatású „megoldást kínálnak ahhoz, hogy úgy tűnjön, mintha egyenesen az ellenkező neműekhez tartoznának” – mondta azt állítva, hogy ez egy milliárdos által finanszírozott mozgalom, ami testet öltött, piacképes árucikké változtatva testüket, amit a „haladás” leple alatt kell megváltoztatni.

A nemzetek jogpolitikájában világszerte nyomuló gender identitást a filantróp tevékenységek és lobbitevékenységek révén szorgalmazó pénzügyi támogatók között megtalálható Tim Gill műszaki titán és John Stryker, egy 13,6 milliárd dolláros orvosi cég örököse és az Arcus Alapítvány létrehozója, a First Things egy korábbi jelentése szerint.

Hathorn szerint a szervezetnél sokan ismernek homoszexuálisokat és a biszexuálisokat – mind partnerként és barátként -, akik keresztülestek a nemváltás folyamatán, és nagyon megviseli őket a testi és lelki károsodás.
„Néhányan mi is átestünk a ’transz’ fázisokon. De a Big Med és a Big Pharma kibővíti nyereségorientált piacát, hogy megcélozza a gyerekeket. Ezzel tovább erősítik azt a nyilvános narratívát, miszerint a transzidentitás veleszületett, egész életen át tart, és megváltoztathatatlan. Az LGB Fight Back ellenzi közösségünk és gyermekeink begyógyszerezését” – mondta.

Kelly (nem valódi név) egy Chicago-i nővér, aki részt vett egy tiltakozáson a Planned Parenthood abortuszklinika közelében lévő parkban, ez ma a nemváltást segítő hormonok vezető szolgáltatója. Húszas éveiben járó lánya transz identitásra tart igényt, és azt mondta, hogy hamarosan hormonkezelésre fog járni. Lánya úgy döntött, hogy más nevet fog használni, és mellkötőt visel, hogy lelapítsa a melleit.

Az anya már korábban akart cselekedni, de túlságosan zaklatott volt ahhoz, hogy belekezdjen.

„A szülők megbénulnak, mert félnek, hogy elveszítik a gyereküket” – magyarázta Kelly. „Szégyenkeznek. Nem akarják, hogy a gyerekeik tudjanak erről (hogy kifogásaik és aggályaik vannak) annak ellenére, hogy ezt a gyerekeik mindenkinek elmondják. Csak abban reménykednek, hogy senki sem tud erről. Nem akarják elveszíteni az állásukat, és senki sem segít rajtuk.”

„De már nem bénázok. Körülbelül egy évem van még addig, mielőtt a lányom szétrobban (érzelmileg). Még mindig azt mondja, hogy meg fogja csinálni; egyre jobban önfejűbb emiatt” – mondta.
„Most készen állok a harcra … és hálás vagyok a COVID miatt, mert maszkot viselhetünk, és senki sem tudja, hogy kik vagyunk.”

Kelly azt mondta a Catholic Postnak, hogy inkább elveszíti az állását, mint sem elveszítse gyermekét a transzmozgalom miatt.
„Ez helytelen, orvosilag helytelen” – jelentette ki a nő. „És azt akarom, hogy valaki fizessen ezért. Ezt akarom.”

Bár a transzneműséget a média nagy részében a jobb és a bal oldal közötti konfliktusként fogalmazzák meg, a szülők azon csoportja, melyhez Kelly is tartozik, politikailag és vallásilag sokszínű, és kötődnek gyermekeik nehéz helyzetéhez.

„Csak tétovázunk a szavak miatt. Mindenki azt mondja, hogy te vagy a hibás, vagy hogy nem te vagy a hibás, de te őrült vagy (amiért nem támogatod gyermeked transz identitását). Olyan, mintha szürkületi zónában lennél” – emlékezett vissza, amikor az aggódó szülők saját otthonában megtartott összejöveteléről beszélt.

Kelly, aki evangélikus keresztény, hozzátette, hogy hálás az LGB csoportnak, amely segít nekik megszervezni a gyerekeik életéért való küzdelmet. “Nagyon szeretem, hogy mindenki összejön. Nem ide jött volna Jézus is?” – érvelt.
Reméli, hogy tovább nő a tüntetések láthatósága, hogy megszűnjön a médiazárlat ebben a kérdésben. Befolyásos barátai Chicagóban is megváltoztatták a transzneműségről alkotott nézeteiket is – tette hozzá.

Néhány barátja, akik egykor azt hitték, hogy nem volt elég kedves, és hogy el kell fogadnia azt, hogy a lánya azt hiszi, hogy fiú, azóta megértette a gyógyszeres nemváltások orvoslásával összefüggő komplikációkat és ártalmakat. Abigail Shrier újságíró könyvének elolvasása volt az, ami megváltoztatta néhányuk véleményét: Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughter [Visszafordíthatatlan károsodás: a transzgender őrület, ami elcsábítja lányunkat].

„A nyilvánosság nem ismeri ezeket a rémtörténeteket. Nem akarja meghallani. És ez baj” – tette hozzá Kelly. Kifejtette, hogy sokan nem veszik észre, hogy az ideológia miként lopózik be minden szakmai területre.

A legutóbbi négy órás képzésen, amire Kelly elment abba a kórházba, ahol ő is dolgozik, az előadók azt mondták a jelenlévőknek: „Ne feledje, hogy amikor azt mondja, hogy terhes nők, akkor helyette terhes embereket kell mondania, mivel lehet, hogy különben megsérti valakinek az érzéseit.”

A Connecticut állambeli Hartfordban egy másik anya, aki szintén részt vett egy ilyen tüntetésen, elmondta, hogy 2017 óta találkozik a többi összetört szívű szülővel.

„Az akció (tiltakozás) alapötlete az volt, hogy legyen pozitív üzenet” – mondta identitásának védelme érdekében az anya, akit itt Down-nak neveznek.
A résztvevők a Connecticut-i gyermekkórházon kívül ilyen plakátokat és táblákat tartottak fel, mint például: „A gyermekek nem adhatják beleegyezésüket a pubertás-blokkolókhoz”, „A gyermekeknek szeretetre és nem pubertás-blokkolóra van szükségük” és „Hadd fejlődjenek a gyerekek természetes módon”, valamint a szeretet más kifejezéseit, melyeket a Valentin napi tüntetéseken használnak.

– Szóval odajönnek hozzám és azt mondják, hogy bigott vagyok, mert szeretem a gyerekemet – mondta gúnyosan Dawn.

Dawn körülbelül hat éve foglalkozik ezzel a kérdéssel. Lánya, aki ma már fiatal felnőtt, az ellenkező nemmel azonosul és nemváltó hormonokat szed.
A hálózatnak, amelynek része, 48 államban vannak tagjai és ROGD Kölykök [gyorsan terjedő nemi diszfória] Szülei néven ismert.

„Azt hiszem, sokan azt hittük, hogy a transz kérdések a melegekhez kapcsolódnak, és arra jutottunk, hogy mindez az ábécé-betűs leves része, és hogy az emberek transzként való megerősítése ugyanolyan dolog, mint hogy leszbikus vagy a meleg” – magyarázta a nő, és megjegyezte, hogy mennyire sikeres ennek az üzenetnek a marketingje az évek során.

A közmondásos vészharangok akkor kezdtek megszólalni, amikor megtudta, hogy a nemileg zavart fiataloknál gyógyszereket használnak a normális pubertás blokkolására.

„Van tapasztalatunk ezekkel a gyógyszerekkel egy másik kontextusban, és tudom, hogy egyes emberek számára életmentő előnyökkel járhatnak, de megbetegedést is okozhatnak, amennyire csak lehet” – mondta.
„És arra gondoltam: Istenem, ezeket kisgyerekeknek adják.”

„Azt hiszem, hogy sokan úgy vélik, hogy az emberek olyanok, mint a kazettás magnó. Lenyomjuk a szünet gombot, majd másnap elindítjuk újra, és minden olyan lesz, mint volt korábban. És ennek semmi értelme számomra.”

A transzneműek szószólói és szövetségesei az orvosi területen rendszeresen azt állítják, hogy a pubertás blokkolók mindössze „szünet gombok”, melyek hatásai teljesen visszafordíthatók, a gyermekeknek adják annak érdekében, hogy több idejük legyen eldönteni, hogy megteszik-e a következő lépést a transzneműséghez, mint amilyen például a transznemű hormon és a kozmetikai műtét, hogy még inkább ellenkező neműként jelenjenek meg.

„Tudtam, hogy ezeknek a [pubertás blokkolókat használó] gyerekeknek másképp épülnek fel a csontjaik, a fogaik. És csak arra gondoltam, hogy ez egyszerűen nem lehet. És megtudtam, hogy ha blokkolókkal élsz, és tovább mész a nemváltó hormonokra, akkor a végén meddő leszel” – mondta.

Jó dolog beszélgetni olyan liberálisokkal, akik úgy gondolják, hogy a transzjogok támogatása jó dolog. Dawn azt mondta, hogy érti, honnan származik ez, hogy nem akarnak bigottá válni, vagy hogy mások is bigottnak tekintsék őket.

„Nem vagy bigott, aki meg akarja védeni a gyerekeket a kísérletezéstől” – állította.
„Gyerekekről beszélünk” – hangsúlyozta. „Állandó hatásokról beszélünk. A felelősség téged terhel, hogy megbizonyosodj a biztonságról.”

Dawn úgy véli, hogy ez a dolog annyira el van rejtve, hogy az uralkodó feltételezés szerint mindenki pontosan ugyanúgy érez. De van értelme, ha egyre több olyan ember van, aki törődik ezzel és tiltakozik.

„A miénk a legnagyobb sátor, amit csak el tudsz képzelni” – mondta a csoport sokszínűségéről, megjegyezve, hogy a fele örült Joe Biden elnöki hivatalba lépésének, miközben a másik fele gyászolt.

Csoportjukba ortodox zsidók, mormonok, jobboldali keresztények és „hozzám hasonló episzkopális egyházbeliek tartoznak” – mondta Dawn és sokan mások, aki ateisták vagy humanisták.

Az országszerte tett erőfeszítések azután derültek ki, hogy volt december végén egy tüntetés a Los Angeles-i gyermekkórház mellett, ahol az ország egyik legnagyobb transznemű ifjúsági klinikája található.

A tüntetés előtt az érintett szülők számos óriásplakátot állítottak fel, melyek Shrier visszafordíthatatlan károkról szóló könyvét népszerűsítették olyan üzenetek mellett, mint „A pubertás nem egészségügyi állapot” és “Miért gondolják fiataljaink közül sokan, hogy transzneműnek?”, a téma média ellenőrzésének hiánya miatt.

A Los Angeles-i tiltakozások voltak a „szikrák”, melyek elindították az LGB Fight Back aktivizmusát – mondta Hathorn. A csoport sajtóközleményeket küldött ki a Valentin-napi tüntetésről, de nem kaptak választ az újságíróktól.
„Szó szerint hulla csend volt” – mondta Hathorn. „Reméltem, hogy cselekedeteink megtörik a médiazárlatot, de rájöttem, hogy mennyire rossz a helyzet.”

Elmesélte, hogy korábban támogatta a transzneműek jogait, és hogy körülbelül 20 éve teljesen belé sulykolták a gender identitás ideológiáját. Amikor a 2000-es évek elején főiskolára járt, az ilyen tartalmakat erőteljesen terjesztették az alapvető tanulmányi programokban.

„Ez egyfajta lassú és brutális ébredés volt, amikor kijöttem ebből az ideológiából, és rájöttem, hogy mi zajlik a közösségemben – hogy az általam ismert emberek átestek ezen az gyógyszeres eljáráson, és maguk is akarták ezt.

Magam is egyike voltam azoknak, akik szurkoltak és azt gondolták, hogy ez a helyes cselekedet, és ennek megerősítése életmentő volt. De mindez összeomlott nekem, amikor az egyik barátom öngyilkosságot követett el, aki transz lett.”

Hathorn 2018 nyarán értesült barátja haláláról, és amennyire tudta, barátját életében szinte mindenki teljesen támogatta a transzneműséggel kapcsolatban. Ez a barát, egy harmincas éveiben járó hallgató, aki az LMBT-csoport élére állt az egyetemen, legalább hét éve volt hormonkezelt, emlékeztetett rá.
„A transzneműség valójában nem ment életeket. Nem mentette meg a barátom életét sem” – mondta a nő.

„Ez az egész nagyon intenzív a közösségünk számára, olyan emberek számára, akikbe ezt abszolút belesulykolták” – mondta Hathorn, amikor megkérdezték, hogy lát-e több meleget és leszbikust, akik kezdték kifejezni a nyugtalanságukat a transzneműséggel kapcsolatos orvosi eljárásokat illetően.
De néhányan kezdenek felébredni – mondta.

„Ez lassú, olyan, mint az átnevelés. A kondicionálás olyan intenzív volt számunkra, és őszintén szólva a nyomás is, ami ezzel együtt jár. Ha azt mondod, vagy akár felteszed a kérdést: „Gondolod, hogy kevesebben döntenének az orvosi kezelés mellett, ha a homofóbia nem lenne ekkora probléma a társadalomban? … ha csak felteszed ezt a kérdést, akkor már bigottnak tekintenek” – mondta Hathorn.

Amikor még a barátja öngyilkosságát megelőző hónapokban is hasonló kérdéseket kezdett feltenni, a 10–15 éve ismert barátai „barátságtalanok lettek” és felfüggesztették vele a kommunikációt.

„Ismerek embereket, akik azért költöztek el a városból, mert irántuk az emberi gyűlölet erős lett olyanok által, akik nagyon régóta ismerik őket” – mondta.
„Összekapcsolhatjuk ezt azzal, amit a [gender diszfóriában szenvedő gyerekek] szülei átélnek.
A leszbikus közösségek „valójában már nem léteznek” – tette hozzá Hathorn. Észrevette, hogy egyre több „férfi kinézetű” leszbikus nő kezdett nemet váltani 2010 körül.

Ilyen nők még mindig vannak, mondta, de amikor élettársi kapcsolatban élnek, akkor heteroszexuális pároknak tűnnek. Most a heteroszexuális férfiak állítják azt, hogy nők és leszbikusok. Ezek a férfiak már megfélemlítették a leszbikusokat, azt mondván nekik, hogy bigottok, mert nem akarnak úgynevezett transznőkkel randizni.

Hatalmas pénzösszegek vezérlik ezt a mozgalmat – hajtogatta. A transzmozgalom hatalmas lett, mert a pénzt átcsoportosították mindenféle LMBT-csoportra és más nonprofit szervezetekre.

„Mivel rengeteg pénz van finanszírozni mindezeket a transz dolgokat, mindez előkészítette a gyógyszeripart, az orvosi intézményeket és a pszichológiai intézményeket, hogy hasznot húzzanak a téves információkból, hazugságokból és a gyermekek és fiatal felnőttek szenvedéséből”- mondta Hathorn.

“Bárhová tartozol a politikai palettán, meg kell értened, hogy ez orvosi vészhelyzet, egyfajta egészségügyi válság. És minél több gyerek és szülő halad ezen a pályán, annál nagyobb lesz a kérdőjel, ezeknek az embereknek, főleg ezeknek a gyerekeknek az abszolút kárára. Mindez a visszafordíthatatlan károkozás miatt van” – tette hozzá.

Forrás: gloria.tv
Parents join LGB group to protest 6 transgender clinics across US – The Christian Post

Legolvasottabb írások557 times!

Print Friendly, PDF & Email