⧈A koronavírus-krízist faltörő kosként használják a globalisták a világrend megsemmisítésére és megújítására?

A Wuhan-vírus hihetetlen és gyanúsan időszerű ajándéknak tűnik a globalisták számára, hogy gyorsabban átnyomják a napirendi pontjukat, mint ahogy bárki közülünk várta volna.

Nem hiszed? Nézd meg az angol nyelvű videót:

Koronavírus: Kincs a globalisták számára

Egyesek még olyan messzire is elmennek, hogy nem akarnak gyors megoldást a vírusra azáltal, hogy nevetségessé teszik és megpróbálják abbahagyni az ígéretes kezeléseket, amelyek már sok fertőzött beteg életét megmentették.

Most, hogy a tesztelés sokkal pontosabbá és gyakoribbá vált, láthatjuk, hogy a számok nem igazolják a haláltól való félelmet és a sok országban bevezetett rendkívüli erőfeszítéseket. A vírus azonban nyilvánvalóan továbbra is nagyon aggasztó, és nem teljesen ismert. A gyógyulási arány sokkal alacsonyabb és veszélyes a gyakran megállapított mögöttes egészségi állapotú személyek számára. Nekik különleges védelemre van szükségük. Úgy tűnik, hogy a fertőzés egész életen át károsíthatja a szívet és a tüdőszöveteket, és talán még mást is.

Általánosságban azonban a legfrissebb statisztikák azt mutatják, hogy abba kell hagynunk a vírus ilyen traumatikus kezelését, amely valószínűleg sokkal hamarabb fog sokkal kevésbé súlyos veszélyt jelenteni. A cikk későbbi szakaszában a legfrissebb fertőzésekről és a vírussal kapcsolatos halálozási statisztikákról nagyon biztató új információkat találunk.

Választása után Trump elnök gyorsan megpróbálta teljesíteni minden kampány ígéretét, legfontosabb közülük számos életvédő nyilatkozata és akciója, valamint az Egyesült Államok kivonulása a globalisták központi, új világrendet támogató párizsi klíma megállapodásából. Ez utóbbi cselekedet hihetetlenül bátor lépés volt, melyben szinte az összes többi G20-ország nagy nyomást gyakorolt Trumpra, hogy ratifikálja.

Bár Trump sokkal aktívabban életpárti, mint amire számíthattunk, sajnos az abortusz támogatásának megvonásában újra és újra akadályozták mindenekelőtt a demokraták, és a republikánus globalisták a kongresszusban. Más prioritásai voltak, amelyek megakadályozták abban, hogy teljesítse mindazt, amit ígért, anélkül, hogy feláldozna másokat, mint például a veszélyesen gyenge lábakon álló amerikai gazdaságot és az összeomló amerikai katonaságot, még akkor is, amikor a kommunista Kínáról közismert volt, hogy súlyos fenyegetést jelent a világ számára.

2017-ben nem tudtam volna elképzelni, hogy Ferenc pápa olyan messzire megy, hogy eljut a panteizmusig és a bálványimádásig, rendszeresen használva olyan szabadkőműves kifejezéseket, mint például az „emberi testvériség”, és hogy minden vallás Isten akarata. Rendszeresen találkozott és egyeztetett számos, a világot irányító, életellenes, új világrendet támogató globalistával.

Ijesztőek a Remnant Jeffrey Sachsról készített videójának részletei a globalista guru közeli szövetségeseivel Bill Gates-szel, az ENSZ Ban Ki Moon-jával és Soros Györggyel együtt, a kommunista Kína vatikáni csodálójának, Sorondo érseknek az oldalán. Ezek megegyeznek a James Bond vagy a Mission Impossible filmek részleteivel, akik a világot akarják kezükbe venni. Csak ez nem fikció. Nézzék meg a videóban, hogy mire gondolok: 26:22.

Az utolsó cseppek a pohárban számomra a pápa legutóbbi őrült hangú kijelentései voltak, amelyek kijelentették, hogy a Wuhan-világjárvány annak következménye, hogy a természet „kijön a sodrából” az ember környezet-károsító viselkedése miatt, és a „természet reagál” a környezeti károkra. Sajnos, az oktatási intézményekben és a médiában folytatott évtizedes indoktrináció után sok ember, köztük néhány szomszédom is azt mondják, és valóban azt hiszik, hogy az ember földnek és éghajlatnak ártó viselkedése okozta ezt a vírust.

Így kezdődnek a forradalmak, amikor a közösség olyan mértékben indroktrinálódik irracionális ideológiákkal, hogy meggyőzhető arról, hogy elfogadjon és dicsérjen egyébként őrült politikai, társadalmi és gazdasági változásokat.

Idén január közepén írtam az alábbi napirendi pontokat a 2020-as első munkatársi üléseinkhez. A sok újdonság megfigyelése alapján erős érzésem volt, hogy 2020 az életünkben egy olyan év lesz, amit valamiféle közelgő háború légköre fog átjárni. Ezt onnan is éreztem, hogy már átéltem a koreai háborút, a hidegháborút, a vietnami háborút, és a szüleim és más rokonok sok történetét hallottam durva második világháborús tapasztalataikról.

2020: Előrejelzés az előttünk álló évre

  1. Globális Oktatási Egyezmény májusban
  2. USA választás
  3. A globalista agenda teljes letámadása: éghajlatváltozás, világkormányzás, az internet szabadságának átfogó új ellenőrzése, a vallás elnyomása
  4. Számos nem várt fejlemény
  5. Az amerikai demokraták, az ENSZ és a média, a szórakoztató és a technológiai óriás szövetségesei együtt dolgoznak az Új Világrend előmozdítása érdekében
  6. A Vatikán egyre szorosabb munkakapcsolatai a legfontosabb globalistákkal az Új Világrend világi kérdéseinek az új nemzetközi vallási szinkretizmussal való összekeverése érdekében
  7. Kína, Oroszország és a nemzetközi kommunista gondolkodás továbbra is hatalmas befolyása
  8. Növekvő, egységesebb iszlám térhódítás

A vatikáni oktatással foglalkozó, mélyen aggasztó globális paktum az év későbbi szakaszára lett halasztva a vírus miatt, de várható a tető alá hozatala.

Január elején még senki sem várhatta azt, amit a Wuhan vírus miatt most elviselünk. Biztos vagyok abban, hogy ebben az évben még ennél hatalmasabb fejlemények is lesznek, amelyeket most még el sem tudunk gondolni.

Miért olyan sok a hiba a vírus tesztelésében?

Számos panasz érkezett az USA Járványügyi Központja (CDC) és az Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyelet vírus tesztelésének (FDA) korai, szörnyű kudarcai és inkompetenciája miatt, és olyan gyógyszerek használatának betiltása miatt, amelyek valóban életmentő szerek, és amelyekből nincs olyan hiány, amelyet nem lehetne gyorsan megoldani. Az Egyesült Államokban az orvosok dühösek a bürokratikus kontárkodások, halált okozó, statisztikát torzító korlátozásokkal kapcsolatban amiatt, hogy ki tesztelhető, milyen teszteket lehet alkalmazni, és mikor kell tesztelni a vírus miatt.

Fel kell tennünk a kérdést, hogy miért engedték meg, hogy megtörténjen ez a zavar, amely folyamatosan megakadályozza az Egyesült Államok vírus elleni küzdelmét. Csak tisztességes tévedések voltak, vagy ennél többről van szó? Úgy gondolom, hogy a hatalmi erők kihasználják ezt a világjárványt annak érdekében, hogy megpróbálják átmenetileg elfogadtatni az új világrendjüket, amelyet elméletileg egy jó gazdasági összeomlás követne, amelyet a sokkal magasabb halálozási arányok okoznának – némelyikük a Wuhan-vírus haláleseteinek nyilvántartásba vételének manipulálása révén történt.

És akkor meg kell kérdőjeleznünk a túlterhelt létesítményekről és kórházakról szóló híreket is, amelyek valójában sok esetben egyáltalán nem voltak túlterheltek, ahogy az állampolgárok az általuk készített videóban erről beszámoltak.

Kérdés, hogy miért kockáztatjuk meg a világgazdaság összeomlását a szélsőséges, soha azelőtt nem alkalmazott víruskockázatot enyhítő politikákkal, és miért tűnik úgy, hogy nagyon befolyásos érdekkörök kihasználják a pandémiát más napirendjükhöz. Miért tűnik úgy, hogy egyesek továbbra is arról beszélnek, hogy az otthon maradási korlátozásokat sokkal hosszabb ideig kell fenntartani, mint amennyi idővel képesek vagyunk megbirkózni?

Mint sokan azt írták és mondták, a számoknak nincs értelme. Az ilyen hatalmas eltérések nem lehetnek helyesek. Valami nem lehet rendben a fertőzések és halálesetek tesztelésével, nyilvántartásba vételével és bejelentésével, valamint a fertőzöttek kezeléseivel, amelyeket egyik régióban vagy kórházban kapnak, szemben a másikkal, ahol nem kapják.

A Wuhan-vírus fertőzési és halálozási aránya nem olyan félelmetes, mint gondolnánk

Eddig közvetlenül a Wuhan-vírusnak világszerte tulajdonított 2,2 millió fertőzés és 152 328 haláleset meg sem közelíti a korábbi pandémiákat, sem pedig a rendszeres éves influenzafertőzéseket és haláleseteket. Sokan azzal vádolták a CDC-t, hogy felfújták az amerikai számokat. Az Egészségügyi Világszervezet szerint az elmúlt években a közönséges influenza évente 500 millió fertőzést és 650 000 halálesethez vezetett. És mégis soha nem tettünk semmi olyan drasztikus dolgot, mint amilyet a lakosságnál most bevezetnek a Wuhani coronavirus fertőzések megelőzése érdekében.

Az olaszországi helyzet sok nemzet vezetőit megrémítette, akik még nem tapasztalták meg a Wuhan-vírus tetőpontját. De most tudjuk, hogy az olaszországi esemény inkább az ottani tényezőkre jellemző, és nem volt tipikus a vírusfertőzés lefolyása. A Bloomberg hírek beszámolt arról, hogy az ország nemzeti egészségügyi hatósága által készített tanulmány szerint „az olasz koronavírusos halálesetek több mint 99% -a olyan emberé volt, aki egy vagy több korábbi betegségben szenvedett.” Arról is beszámoltak, hogy Olaszországban a vírus miatt meghaltak átlag életkora 79,5 év. Március 17-ig 17 50 év alatti ember halt meg a betegségben. Az összes 40 év alatti olasz áldozat olyan férfi, akinek meglévő egészségügyi problémája súlyos volt.

Noha a kedden közzétett adatok rámutatnak az esetek számának csökkenésére, 12,6% -os növekedés mellett, egy külön tanulmány azt mutatja, hogy Olaszország alábecsülheti az esetek valós számát azáltal, hogy csak a tüneteket mutató betegeket teszteli.

Vagyis a tényleges halálozási arány valószínűleg közelebb állt a 2% -os globális átlaghoz.

Egy izraeli tudós április 14-én azt jelentette be: „Már a koronavírus járvány utolsó szakaszában vagyunk”, amely állítása szerint 6 hetes csúcspontú, és 8. hétre “eltűnik” minden országban, függetlenül a meghozott intézkedésektől. ”

Két nappal ezelőtt Breitbart egy nagyon biztató Economist cikket tett közzé:

Az Economist cikkben Justin Silverman és Alex Washburne új tanulmányát idézték, amelyben az influenza-szerű betegségre vonatkozó adatokat használták fel annak igazolására, hogy a koronavírus (SARS-COV-2) ma már széles körben elterjedt Amerikában.
Ha hetekkel ezelőtt több millió ember fertőződött meg anélkül, hogy meghalt volna, akkor a vírusnak kevésbé halálosnak kell lennie, mint ahogyan azt a hivatalos adatok sugallják” – határozta meg a folyóirat grafikonok segítségével, amelyek azt sugallják, hogy minél gyorsabban terjed a betegség és éri el a csúcsát, annál kevesebb ember fog meghalni.

Brietbart megjegyezte, hogy „Silverman és Washburne tanulmány úgy találta, hogy a koronavírus mortalitása akár 0,1 százalék is lehet,„hasonlóan a normál influenzáéhoz ”.

A Wuhan vírus okozta halálesetekről szóló, április 16-i világméretű jelentése szerint a vírus okozta halálesetek csak 0,9% -a volt olyan személyeknél, akiknek nem voltak korábban fennálló betegségei. Ezért, ha nem rendelkezik a jelentésben felsorolt 5 korábban létező állapot egyikével, akkor nagyon jó eséllyel túléli a vírusfertőzést.

A Stanfordi Egyetem orvosprofesszora, Dr. Jay Bhattacharya múlt kedden elmondta „Tucker Carlson Tonight” -nak, hogy szerinte a koronavírus pandémiából eredő tényleges halálozási arány „valószínűleg nagyságrenddel alacsonyabb, mint az eredeti becslés.”

Egyszerűen nem hiszem, hogy olyan halálos, mint azt az emberek gondolják” – mondta Bhattacharya Tucker Carlson házigazdának. „… Az Egészségügyi Világszervezet olyan becslést adott ki, amely szerintem kezdetben 3,4 százalék volt. Nagyon valószínűtlen, hogy bárhol is van ennek közelében. Nagyon valószínű, hogy sokkal közelebb van az influenza halálozási arányához.

Végül, április 17-én tették közzé a Stanford Egyetem által az Egyesült Államokban végzett COVID-19 antitestekkel végzett első közösségi teszt eredményeit, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy a Wuhan-vírus „50-80-szor fertőzőbb lehet, mint azt korábban hitték”. A következtetés az, hogy a vírusfertőzések „sokkal elterjedtebbek, és így kevésbé veszélyesek a vártnál”.

A globalisták nyitottak a terveikkel kapcsolatban

Erős gyanúimat különösen a Wall Street Journal egyik április 4-i, Henry Kissinger, az egyik legbefolyásosabb globalistája és az NSSM 200 népesség-ellenőrzési jelentés szerzője által írt cikk erősítette meg, miszerint Kissinger a Wall Street Journal cikkében kimondta:

A valóság az, hogy a koronavírus után soha nem lesz ugyanaz a világ.” (Így kívánja!)

Hozzátette, hogy „az Egyesült Államoknak gyorsan meg kell találnia a gyógymódot, belefogni a globális gazdaság újjáépítésébe és a „liberális világrend védelmébe”, és hogy „a kudarc lángba boríthatja a világot ”.

Kissinger azt akarja, hogy mindannyian továbbra is nagyon féljünk, hogy így reményei szerint most fogadjuk el a forradalmi és őrült, ha nem démoni globalista politikákat. Ha ő és globalista társai elegendő pánikot generálnak, azt remélik, hogy nem fogunk ellenállni annak, hogy jogaink és szabadságaink többségét elveszítjük azáltal, hogy elfogadjuk képtelen, elitista irányítású utópiájuk hamis megoldását.

Joe Biden egy másik őrült globalista, aki nemrégiben kijelentette, hogy a Wuhan-vírus „lehetőséget kínál a globális felmelegedéssel kapcsolatos tudomány alapvető megváltoztatására”. A LifeSite április 17-én beszámolt arról, hogy Biden kijelentette, hogy a Biden elnökség messzemenő változásokhoz fog vezetni az amerikai életmódban. „Azt hiszem, most van lehetőségünk arra, hogy jelentősen megváltoztassuk az amerikai emberek gondolkodásmódját” – mondta.

A kanadaiaknak el kell viselniük a globalista, szélsőségesen baloldali, a kommunista Kínát dicsérő, és totalitárius gondolkodású Justin Trudeau miniszterelnököt, aki úgy tűnik, hogy a pandémiát használja a globalista célok előmozdításához. Április 9-én Kissingerrel, Bill Gates-el és más globalistákkal összhangban kijelentette:

Nem térünk vissza a korábbi normál helyzethez; addig nem tehetjük meg, amíg nem dolgozunk ki oltást, és ez 12-18 hónapot vehet igénybe.

A globalizáció párizsi klímamegállapodását erőteljesen támogató Trudeau már mindent megtett, amikor miniszterelnökké választották, hogy elpusztítsa Kanada korábban egészséges kapitalista gazdaságát. Ha folytatja azt a célkitűzését, hogy hosszú ideig bezárja a nemzetet, a kanadai gazdaság ezt nem tudja túlélni, és a kanadaiak ott lesznek, ahova az Egy Világrend támogatói akarnak minket taszítani – a kommunista Kína és más globalista szervezetek kegyeibe, akik állítólag megmentenek minket.

A Trudeau nemzeti tisztifőorvosa, Teresa Tam elmondta a kanadaiaknak a kommunista Kína és az Egészségügyi Világszervezet propagandáját a vírusról, miután a pandémia közismerten nemzetközi fenyegetéssé vált. Tegnap megtudtuk a Rebel Media-tól, hogy mialatt Tam Kanada járványügyi főorvosa volt, ő volt a hét ember egyike is, aki a WHO egészségügyi vészhelyzetekkel foglalkozó bizottságát felügyelte.

Más szavakkal, Kanadának a világjárványra adott válaszát a kínai kommunisták irányították, akik nyíltan kijelentették, hogy el akarják pusztítani a Nyugat gazdaságait, hogy elérjék a világuralmi céljaikat. Megengedik, hogy ez a vírus kényelmesen megfertőzze a világot, és úgy tűnik, hogy Trudeau leginkább együttműködő annak biztosítása érdekében, hogy Kanada a vírus és az ő pusztító gazdaságpolitikája révén maximális károkat érjen el.

Pozitív, reményteljes hang

Oké, ennyit a végzetről és a szomorúságról. Van egy halvány remény az egészben. A globalisták valójában kétségbeesettek és túl messzire mentek. Ez az oka annak, hogy oly sok szélsőséges dolgot csinálnak az elmúlt hónapokban. Nem sikerült eléggé meggyőzni a világot, hogy a bolygó veszélyesen melegszik, és el kell fogadni a forradalmi új világrendjük gazdasági rendszerét és irányítását.

Ami a legrosszabb, a világjárvány súlyos állami és kormányzati kérdéseket vetett fel a globalisták által megtervezett kommunista Kína és néhány más nemzetnek kitett függőség miatt a kritikusan szükséges gyógyszerek, egészségügyi készletek és számos más termék tekintetében. Alig néhány hét alatt széles körben elterjedt, komoly beszélgetés folyik arról, hogyan szabadítsák ki az olcsó, néha rabszolgaságban gyártott tárgyaktól a nemzeteket, amelyeket régen a saját gyáraikban gyártottak.

Kinyíltak a szemek az alacsonyabb szintű minőség-ellenőrzésből és a Kínából érkező, veszélyesen hibás egészségügyi termékekkel kapcsolatban, amelyek állítólag segítenek a kétségbeesett nemzeteknek a Wuhan-vírussal szemben. Szerencsére az utóbbi szállítmányok többségét sikerült ellenőrizni és visszaadni, mielőtt az egészségügyi dolgozóknak és a kórházi ápolásban részesülő betegeknek szétosztották volna őket.

Hatalmas perek és valószínűleg más súlyos büntetések vannak folyamatban Kínával, az Új Világrend első számú globalizmust támogató nemzetével szemben. Az alacsony bérekkel rendelkező külföldi munkaerőtől függő globalizmust-éljenző, undorító módon profithajhászó, információt kontrolláló amerikai technológiai óriásokat arra szólítják fel, hogy a termelés és szolgáltatások térjenek vissza az Egyesült Államokba, és az alacsony bérű bevándorlók helyett további amerikaiak felvételét tegyék lehetővé.

A globalista rend gyorsan elvesztette csillogásának és hitelességének nagy részét, és kezd néhány hónap alatt összeomlani.

2018 júniusában Soros György, aki a legbefolyásosabb az összes globalista közül, arra panaszkodott: „Minden, ami tönkremehet, az tönkrement”, különösen Donald Trump az Egyesült Államok elnökének megválasztása miatt. A globalisták valójában nem állnak nyerésre. Öregednek és fogy az idejük. Tudják, hogy ha Donald Trumpot újraválasztják, és egyelőre nagyjából úgy néz ki, hogy így lesz, akkor úgy kerülnek elszámoltatásra, mint ahogy azelőtt még soha senki nem vonta őket felelősségre a bűnös hazugságukért és manipulációikért.

Az egész Új Világrend össze fog omlani, de ki kell nyitnunk a szemünket. Mondjuk el imáinkat és alkossunk egy krisztus-centrikus képet az egészről” annak érdekében, hogy legyőzzük.

Ha leküzdjük a félelmeket, és elkezdünk kérdéseket feltenni, akkor károkat okozhatunk ezeknek az embereknek, annak, amit velünk próbálnak megtenni, az agendájuknak. A globalista program a félelemre, a hazugságra és a megtévesztésre épül. Nem fenntartható. Az emberek végül felfogják és fellázadnak.

Lelki figyelmeztetés

Végül pedig az egész kérdés nem egy vírusról, hanem a Kínai Kommunista Pártról, az Új Világrendről vagy az elit érdekeiről szól, amelyek megpróbálják a világot irányítani. Sokkal többet írhattam volna le, különösen a pandémia kiaknázására tett azon kísérletről, amely valójában tovább növeli a világon már egy milliárd fölötti abortuszok számát.

Meggyőződésem, hogy ennek a szokatlan vírusnak a rendkívüli és valóban ijesztő, gyors elterjedése – a szélsőséges intézkedések bevezetése ennek megfékezésére, valamint az ebből eredő súlyos veszély, amelyet sok nemzet gazdaságára és társadalmi egészségére gyakorol – csak az első stádium, amit az Istentől és a szeretet törvényeitől való hatalmas elfordulás és az ebből következő morális összeomlás indokol. Úgy gondolom, hogy az első próbára való reagálásunk módja fogja meghatározni, hogy milyen katasztrófákkal nézünk még szembe a közeljövőben, és hogy Isten továbbra is megvonja-e a védelmező kezét, mikor a nagy bajokkal szembesülünk.

Vagyis a Wuhan-vírusjárvány lelki figyelmeztetés egy olyan világ számára, amely szinte teljesen elutasította Istent, és úgy viselkedik, mint a Sínai-hegy alján lévő zsidók, akik pogány aranyborjút építettek, hogy azt imádják Isten helyett, aki sok nagy csodát tett velük és megmentette őket a fáraó rabságából, és akivel Mózes még mindig találkozott a hegy tetején. Még mindig nagy veszélyben vagyunk, amíg drasztikusan meg nem változtatjuk az életünket. Még nem látom, hogy ez megtörténne, kivéve itt-ott néhány bátor lelket.

Hacsak nincs jelentős visszatérés keresztény örökségünkhöz és meggyőződésünkhöz, ez a világjárvány csak pici tüske lesz összehasonlítva azzal, amit a világ igazi Ura majd még megenged, hogy észhez térítsen bennünket.

Az angol nyelvű cikk teljes terjedelemben itt olvasható.

Forrás: Péter Sziklája

Ajánlott olvasnivaló:

  1. Orwel 1984: A sátáni (liberális) elit már tervezi a poszt-korona világot, messze maga mögött hagyva Istent és a hitet

Legolvasottabb írások859 times!

Print Friendly, PDF & Email