Retardált 👿Kuncze és az antikereszténység

Úgy tűnik, egyre bátrabban veszik célkeresztbe a keresztényeket, köztük a világi lelkipásztorként is tevékenykedő országos tisztifőorvost, Müller Cecíliát. Ezúttal Kuncze Gábor, volt országgyűlési képviselő, egykori belügyminiszter, az SZDSZ ex-elnöke osztott meg egy olyan képet, amely Müller Cecília tisztifőorvost annak alkotója Jézus Krisztusként ábrázolja. A Népszava karikatúrája után nem kellett sokat várni egy újabb “alkotásra”. 

Újabb aljas, vallásgyalázásnak is minősíthető illusztrációt tettek közzé, amit Kuncze Gábor, egykori belügyminiszter is posztolt – valószínűleg azért, mert annyira tetszett neki. A kép azonban kicsit sem vicces, sőt. A “Cilimami aranyköpései (válogatás)” címmel megjelent poszt nemcsak kifigurázza a tisztifőorvost és annak szavait, hanem úgy idéz tőle, mintha a Bibliából elevenítené fel azokat. Egészen elképesztő, hogy a végtelenül ízléstelen kép alatti kommentelők többsége  jól szórakozik a látottakon. Íme a fotó:


CILIMAMI ARANYKÖPÉSEI (válogatás)(Az élet nem áll meg…fenntartva az elhangzás után ezen gyűjtemény folyamatos…)

Közzétette: Gabricsevics István – 2020. május 15., péntek

Mint ismert: a Népszava két héttel ezelőtt megjelent számában Pápai Gábor rajza jelent meg, amin a kereszten lévő Jézus mellett Müller Cecília országos tisztifőorvos látható, aki azt mondja, “alapbetegsége függőséget okozott.” A KDNP személyiségi jogi pert indít az alaptörvény és a polgári törvénykönyv alapján a Népszava Jézust gúnyoló karikatúrája és szövege miatt  – minderről a Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezető-helyettese tájékoztatta szerkesztőségünket. Vejkey Imre kijelentette:

az alaptörvény rögzíti a véleménynyilvánítást és a sajtószabadságot, de egyidejűleg azt is, hogy ezek gyakorlása nem irányulhat bizonyos közösségek, többek között a vallási közösségek méltóságának a megsértésére.

Szerinte viszont itt ez történt. A politikus szerint a rajz ”a sötét oldal gyűlöletének a megnyilvánulása”. Hozzátette: a karikatúra célja egyrészt az, hogy kigúnyolják Jézus Krisztust, másrészről pedig provokálni akarják a jóérzésű embereket, és gyűlöletet próbálnak szítani.

Az ügy hátteréről akkor Mező Gábor, a PestiSrácok.hu kiemelt főmunkatársa is írt, ezt ide kattintva olvashatják el.

Szabadon gyalázkodhatnak?

Niedermüller Péter sem kíván bocsánatot kérni azért, mert rémisztő képződményeknek nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat (és nőket) – minderről az ATV műsorában beszélt. A Demokratikus Koalíció alelnöke azonban ahelyett, hogy revideálta volna szavait, ha lehet, még inkább arról tett tanúbizonyságot, hogy nincs helye a közéletben. Az erzsébetvárosi polgármester ugyanis kijelentette: a fehér, keresztény Európa “a lehető legrémisztőbb ideológia”, és nem szeretné látni, hogy “ez hova viszi a magyar társadalmat”. Korábban részletesen írtunk arról is, mekkora közfelháborodást keltett Niedermüller Péter, a VII. kerület polgármesterének nyilatkozata, amelyben azt mondta:

Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogyha lehántod ezeket a gyűlölet valamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény a középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.

A polgármester kijelentése után tüntetést szerveztek az Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal elé. De ez még mindig nem késztette bocsánatkérésre a DK alelnökét, aki pártjával együtt kínos magyarázkodásba kezdett azután, hogy a CitizenGo petíciót indított lemondatását követelve, majd több közszereplő, valamint a KDNP és a Fidesz politikusai is kemény hangvételű üzenetben szólították fel a közéletből való távozásra. Niedermüller azonban kedden este újabb kijelentést tett az ATV-ben, ami mellett szintén nem mehetünk el szó nélkül.

Az utóbbi időben a kormányzati politikai nyelvben a fehér, keresztény Európa uralkodó elemmé vált, erről pedig eddig senki nem mert beszélni. (…) Ez a lehető legrémisztőbb ideológia, és nem szeretném látni, hogy ez hova viszi a magyar társadalmat

– fogalmazott. Hozzátette: nem fog senkitől bocsánatot kérni semmiért. Helyette viszont megtette a műsorvezető, Rónai Egon. A politikai ámokfutásba kezdett Niedermüller Péter egyébként korábban a határkerítés lebontását és a migránsok betelepítését is szorgalmazta, valamint a multikultilarizmus erősítését a magyar történelem oktatásban a nemzeti identitás erősítése helyett. Ebben az ATV-s videóban pedig 2017-ben arról beszélt, hogy miért nem akar fehér, keresztény Európát (9:15-től).

Ez egyszerű politikai etetés, hogy a bevándorlók veszélyt jelentenek Európára. A fehér, a keresztény Európa oda vezet… tessék megnézni, mi történt a Függetlenség Napján Varsóban. Azt az Európát senki nem akarja

– fogalmazott a DK-s politikus, aki úgy tűnik, valóban rémisztőnek tarthatja a fehér, keresztény embereket.

Célkeresztben a kereszténység és Müller Cecília

Úgy tűnik, a keresztények gúnyolása egyre többször jelenik meg az ellenzék részéről, ami nem csupán provokáció, hanem büntetőjogi kategória is, amire ezek szerint szintén fittyet hánynak a gyűlölettől fröcsögő vallásgyalázásban jártas politikusok. A Vasárnap.hu, keresztény-konzervatív hírportál petíciót indított a baloldali sajtó kereszténygyalázó tartalmai ellen. A közelmúltban megszaporodó kereszténygyalázó írások és képi tartalmak után a lap arra szólítja fel a balliberális sajtó képviselőit, hagyjanak fel az ilyen jellegű tartalmak létrehozásával. De nem csupán a médiamunkásoknak, hanem az ellenzéki politikusoknak is jó lenne elgondolkodnia azon, hogy vajon tényleg egy négy szakvizsgával rendelkező kiváló szakembert kell gúnyolniuk, azt a nőt, aki fáradhatatlanul dolgozik a veszélyhelyzetben vagy esetleg segítő együttműködésükkel bizonyíthatnánk: méltóak arra, hogy képviselőnek nevezzék őket, ne pedig aljas gazembereknek.
Beszállt a Ki a hétvége legszánalmasabb lütyője?-versenybe a 444 is

Egész biztosan csak a véletlennek köszönhető az az olajozottan működő összetartás, amelynek eredményeképpen a 444.hu is épp szombaton jelentette meg a Müller Cecíliát lejáratni kívánó videóját. A csaknem negyedórásra sikeredett erőlködés azt a gyengének vélt pontot támadja, hogy az országos tisztifőorvos számos alkalommal hívta már fel a figyelmet a higiéniai szabályok betartásának fontosságára. Kuncze, és a 444.hu szerkesztőinek szándéka világos, csak halkan jegyeznénk meg, hogy az Operatív Törzs tájékoztatóinak közvetítései manapság messze a legnézettebb tévéműsornak számítanak. Ha és amennyiben – hogy jogász nyelvészkedjünk is egy kicsit – ezt az adatot kivetítjük a magyar társadalomra, akkor megérthetjük, hogy az SZDSZ miért került egykor a pöcegödörbe.

Forrás: Pesti Srácok

Legolvasottabb írások927 times!

Print Friendly, PDF & Email