Schneider püspök: ellen kell állnunk a Sátán világkormányának

Athanasius Schneider püspök, Astana kazahsztáni segédpüspök a múlt hónap végén rövid látogatásra Franciaországban járt. Interjút adott a LifeSite-nak, a COVID-19 jelenlegi helyzetével kapcsolatban, ami Schneider püspök szerint „egészségügyi diktatúrát” eredményezett. Megerősítette azt a véleményt, miszerint  „rabszolgaságra ítélik az emberrket”, amit az „abszurd” intézkedések révén hoznak létre.

Franciaországban ma már kötelező a maszkok viselése a nyilvános helyzetekben, a munkahelyen, a templomokban és a tömegközlekedésben, valamint néhány városközpontban, sőt egész városokban (esetenként a vidéki külvárosokban is), például Párizsban, Rennes, Bordeaux, Lyon és Nizza, függetlenül attól, hogy az emberek tömegesen vannak-e vagy teljesen egyedül.

A kötelező maszkokról szólva Schneider püspök elmondta: „A maszk amelyet a lakosságnak viselnie kell tulajdonképpen egy jel ami aránytalan módon van alkalmazva. Ez a jel azt szimbolizálja, hogy a minden ember az ő kezükben van,  és engedelmes rabszolgákként és marionettekként akarnak bánni velük. Ez nagyon veszélyes, és mély aggodalomra ad okot.

Schneider püspök a LiteSite-nek elmondta, hogy attól tart, hogy a COVID-19 járványt az „irányítás” révén az „Egy Világ Kormánya” felé vezető úton  használják fel.

Felszólította a katolikusokat, hogy ne csak imádkozzanak hanem egyesüljenek mindazokkal, akik kiállnak a járványos helyzetben a helyes és normális higiénián túllépő intézkedések abszurditása ellen, hanem tegyenek tanúbizonyságot az örök élet valódi reményéről: és ne essen pánikba.

Mindannyian Isten kezében vagyunk. A kormányok viszont azt akarják elhitetni az emberekkel, hogy teljesen az ő kezükben vagyunk, és majd ők megvédenek minket. Ez nagyon veszélyes”- mondta Schneider püspök.

Felszólította a hű katolikusokat is, hogy folytassák a tavaly júliusban indított eucharisztikus keresztes hadjáratot annak érdekében, hogy jóvátételt tegyenek a Legszentebb Szentség ellen elkövetett „szentségtörésért”, amelyeket a COVID-válság magával hozott.

A jövőben Schneider püspök azt gyanítja, hogy valamilyen módon az összes kormányt és minden embert kényszerítenek majd  arra, hogy elfogadják a kötelező oltást, amik között lehet olyan is, ami abortált  gyerekek génjeinek felhasználásával hoztak létre“.

Most még nem erősítem meg, hogy ez meg fog történni, de az a gyanúm, hogy ez az idő hamarosan eljöhet. A Sátán és a világkormány – végső soron a szabadkőműves világkormány – mindenkit, még az egyházat is, arra kötelezheti, hogy ilyen módon fogadja el az abortuszt. És ezért nagyon erősen ellen kell állnunk ha ez megtörténik. Sőt el kell fogadnunk, hogy mártírok legyünk”- mondta Schneider püspök.

Itt található Athanasius Schneider püspök teljes interjúja. Szeptember 29-én, Szent Mihály arkangyal ünnepén vették fel.

Forrás: utolsoidok.com/lifesitenews.com

Legolvasottabb írások1188 times!

Print Friendly, PDF & Email