A gender elmélet alapja és a Reimer ikrek este

“Amikor egy sátánista orvos találkozik egy idióta házaspárral és iker fiúgyermekeivel”

A gender ideológia hosszú utat tett meg az 1960-as évek óta, amiben úttörő szerepet játszott dr. John Money kanadai pszichiáter, aki az első kutatók között hangoztatta, hogy »a társadalmi nem egy szociális konstrukció«, vagyis azok a normák, viselkedési szokások és szerepek, amelyeket a nőkre, férfiakra, lányokra és fiúkra oszt a társadalom.

Money kényszeresen akarta bizonyítani, hogy az emberek »gender semlegesnek« születnek, és csak a szocializáció által alakul ki nemi identitásuk. Ennek alátámasztására használta volna a »nemiidentitás-kapu« (»gender-gate«) elméletét, amely szerint ha a kétévesnél fiatalabb gyermekeknek műtéti úton alakítják ki a biológiai nemét, majd annak megfelelő szellemben nevelik őket, akkor azonosulni fognak ezzel a ráerőltetett nemmel.

Az orvosi műhiba egyedülálló lehetőséget biztosított Money-nak elméletei bizonyítására, hiszen egypetéjű ikrek lévén a másik gyermek, Brian kontrollcsoportot biztosított a kísérlethez, mivel ugyanolyan génekkel rendelkezett, és ugyanabban a családi környezetben szocializálódott, mint az emberkísérletnek alávetett Bruce.

A család tagjai fokozatosan beleőrültek a kísérletekbe. A bűntudattal terhelt anya öngyilkosságot próbált elkövetni, az apa alkoholizmusba menekült, míg az ikerpár másik tagja, Brian a folyamatos elhanyagoltság érzésével felnőve hamar drogfüggővé vált, és depresszióba süllyedt.

Bruce-nak 13 éves korára elege lett ezekből a kezelésekből, és megmondta szüleinek, hogy ha még egyszer találkoznia kell a gyermekbántalmazó orvossal, akkor öngyilkos lesz. Ekkor szülei elmondták neki az igazságot, és a női identitásba kényszerített gyermek David néven kezdett új életet, a megfelelő kezelések és helyreállító műtétek után, a születési nemének megfelelően, férfiként. Később megházasodott, és párja gyermekeinek örökbefogadása által apa is lett.

Ikertestvére, Brian soha nem tudta feldolgozni, hogy nővére valójában a bátyja volt, és a közösen átélt gyermekkori traumák következtében mentális egészsége összeomlott, skizofrénia alakult ki nála, végül pedig 2002-ben, 36 évesen öngyilkos lett. A Reimer ikrek története attól válik igazán tragikussá, hogy David sem tudta kiheverni a gyermekkori traumákat, valamint depressziója mellett ikertestvére halálával sem tudott megbirkózni.

Mindezek következtében élete hamarosan romokban hevert, és 2004-ben, 38 évesen ő is öngyilkos lett.

A legszégyenteljesebb azonban az, hogy miközben a gender ideológus orvos az egész Reimer család életét tönkretette, és az ikerpár mindkét tagját öngyilkosságba hajszolta, éveken keresztül az ő »sikeres kísérletére« alapozva váltak széles körben elterjedtté a gyermekeken végzett nem átalakító műtétek. David Reimer végül a nyilvánosság elé lépett, hogy megakadályozza, hogy más gyermekek is az ő sorsára jussanak.

Money szégyenletes és morálisan elfogadhatatlan nézeteiről John Colapinto újságíró írt leleplező cikket a Rolling Stones 1997. decemberi számában. Colapinto tényekkel támasztja alá, hogy Money a Time-ba írt 1980. április 14-ei cikkében azt fejtegette, hogy »a gyermekkori szexuális élmény, például egy rokon vagy idősebb személy által, nem feltétlenül érinti hátrányosan a gyermekeket«. Egy pedofíliával foglalkozó holland folyóiratnak, a Paidikának azt nyilatkozta, hogy »ha egy 10 vagy 12 éves fiú esetében azt látnám, hogy erősen vonzódik egy 20-as vagy 30-as éveiben járó férfihoz, és a vonzalom kölcsönös, akkor azt semmiképpen nem nevezném kórosnak«.

Erre az emberre tekint példaképként az LMBTQ-lobbi, és őt nevezi a gender ideológia atyjának. Ezért kell napjainkban törvényekkel és népszavazásokkal mindenáron védelmezni a gyermekek jogait, ahogy a magyar kormány is teszi.

Forrás: mandiner.hu (888.hu)

Legolvasottabb írások511 times!

Print Friendly, PDF & Email