Rendkívüli: Hogyan akadályozták meg a svájci gárdisták Benedek pápa holttestének meggyalázását a Szent Péter-bazilikában

Az elmúlt évtizedben, Benedek pápa sikertelen részleges lemondási kísérlete óta az egyik leggyakoribb mondat, amit Rómában és az “egyházi emberek” körében minden oldalról hallani lehetett: “VÁRNAK RATZINGER HALÁLÁRA”.

Mármint a beszivárgók, a bergogliánusok, a Sankt Gallen-i maffia, a szabadkőművesek, a szodomiták, a luciferiánusok – akárhogy is nevezzük őket. MINDEN OLDAL nyíltan elismerte, hogy volt egy ki nem mondott FELSZÓLÍTÁS a katolikus egyház teljes és végleges elpusztítására irányuló teljes körű kísérlet ellen.

  1. a fogamzásgátlás és a szodómia formális ratifikálásának megkísérlésével
  2. kísérletet tesznek egy álházassági “rítus” létrehozására a szodomiták számára.
  3. kísérletet tesznek egy “rítus” létrehozására a transzvesztiták átnevezésére.
  4. kísérlet a papi cölibátus teljes eltörlésére
  5. kísérlet a nők “felszentelésére”.
  6. kísérlet arra, hogy a hagyományos latin misén való segédkezés/részvétel bármilyen ünneplését kiátkozható bűnnek nyilvánítsák; és a végső kegyelemdöfés:
  7. kísérlet az Eucharisztia megszentelésének szavainak megváltoztatására, hogy a szentmise érvénytelen legyen.

Igen, a dolgok már több mint hatvan éve rosszul állnak, de amit eddig láttunk, az csak a csatatér előkészítése volt a végső csatára. Most, hogy az utolsó akadályuk és személyesen megvetett főellenségük – a pápa, XVI. Benedek Ratzinger pápa – eltűnt, a péteri szék megüresedett, a gonosz erői már nem érzik magukat visszatartva. Nagyon-nagyon nehéz nem látni, hogy a 2 Thesszalonika 2. fejezetének elbeszélése és a Katechon, a Nagy Visszatartó eltávolítása nem valós időben játszódik le előttünk.

Itt egy link egy cikkhez, amelyet a hírhedt, nyíltan, nyilvánosan obszcén szodomita vatikáni “riporter“, Bobby Mickens írt, akit előző munkaadója kirúgott, mert nyilvánosan halált kívánt Benedek Ratzinger pápának. Mickens nyíltan kijelenti, hogy most, hogy Benedek pápa meghalt, nem lesz több “Mr. Nice Guy” rutin Bergoglio antipápától. De még a nyomorult szodomita Mickens is kijelenti, hogy a Benedek pápát halála óta ért kirívó megaláztatások, megaláztatások és sértések szégyenletesek – még egy olyan ember számára is, aki nyilvánosan halált kívánt Benedek pápának.

Rorate-Caeli összeállított egy szennyes listát ezekről a megaláztatásokról, sértésekről és megaláztatásokról.

De még egy anekdotát szeretnék hozzátenni – egy olyan anekdotát, amelynek valójában van egy ezüstös oldala, ami egészen szívmelengető.

Ahogy a Rorate cikk megállapítja:

Az egyik dolog, ami a jelenlévő püspököket és bíborosokat a legjobban bosszantotta, az (Mauro) Gambetti bíboros, a Szent Péter-bazilika főpapjának indolens (Szerk.: lusta, tunya) magatartása volt. Nem maradt észrevétlen a szertartások celebrálásában tanúsított rideg és gépies magatartása (és az ágyból épphogy felkelt ember hangja, amit hallani lehetett), valamint számos rubrika betartásának hiánya.

Íme, amit Rómából közöltek velem, engedéllyel a nyilvánosságra hozatalra:

Miután Benedek pápa holttestét január 2-án, hétfőn, a kora reggeli sötétben egy szürke teherautóban – még csak nem is egy kórháziban – szállították a Szent Péter-bazilikába, a gonosz és gyűlölködő Gambetti, a bazilika bíboros főpapja, miután  visszament a sekrestyébe (az alábbi videón 4:25-kor látható), újra megjelent, és elrendelte, hogy minden lámpát kapcsoljanak ki, a bazilikát ürítsék ki és zárják be másnap reggelig. Szó szerint azt akarta, hogy Benedek pápa holtteste fedetlenül, egyedül, sötétben, felügyelet nélkül feküdjön a koporsón az éjszakai órákban, azon a három napon át, amíg Benedek pápa a Bazilikában nyugszik.

És itt egy fénysugár ragyogott fel a sötétségben:

A svájci gárdisták megtagadták a távozást.

A gonosz Gambetti MEGINT követelte, hogy kapcsolják le a villanyt, és hogy a Bazilikát reggelig ürítsék ki és zárják be.

A svájci gárdisták ISMÉT megtagadták, hogy elhagyják Benedek pápa fedetlen holttestét – ez egy test olyan elképzelhetetlen megalázása és meggyalázása, amelyet egyetlen temetkezési vállalat vagy ravatalozó sem engedne meg SEMMILYEN SZEMÉLY-nek, még kevésbé egy pápának.

A gonosz Gambetti, látva, hogy ezek a FÉRFIAK nem fognak engedni, ezután sértődötten kijelentette, hogy ha maradni akarnak, akkor ez NEM számít bele a “szolgálatban töltött” idejükbe, hogy “nem lesznek szolgálatban“, és egyetlen szolgálatban lévő svájci gárdistának sem engedélyezik, hogy éjszakai virrasztást tartson, csak azoknak a svájci gárdistáknak, akik már szolgálaton kívül vannak, és így önkéntesen a saját magánidejüket töltik, és elvárják tőlük, hogy teljes, rendes műszakjukat ledolgozzák, függetlenül attól, hogy egész éjjel virrasztottak-e. Ez nem számít bele a “szolgálatban töltött” idejükbe. Aztán dühöngve toporzékolt el.

És így megmelengeti a szívemet, hogy elmondhatom, hogy Benedek pápa testét soha nem hagyták magára, amíg feküdt, hogy a svájci gárdisták egész éjjel önkéntes őrséget álltak mellette, amíg a koporsójába nem helyezték, és így Benedek pápa testét soha nem gyalázták meg azzal, hogy kitették és magára hagyták, amit az aljas Gambetti bíboros, teljesen összhangban a valóban gonosz Jorge Bergoglio pápával, szándékozott elérni.

Kérem, imádkozzanak a svájci gárdistákért, akik sajnos ultimátumot kaptak, mint minden vatikáni alkalmazott, hogy vállalják a halálos ítéletet, vagy elveszítik az állásukat. Elég sok svájci gárdista visszautasította és elhagyta a Vatikánt, de akik a mai napig megmaradtak, azokba többször is beadták a mérget, a definíció szerint. Lehet, hogy fizikai értelemben szívkárosodásuk van, de a múlt heti cselekedeteikkel megmutatták, hogy a szó fontosabb és tartósabb értelmében még mindig van szívük.

Nem hagyták el az oldalát. Isten óvja és jutalmazza meg őket.

Forrás: https://www.barnhardt.biz/

Legolvasottabb írások1696 times!

Print Friendly, PDF & Email