Tartományi elöljáró változása az FSSPX osztrák kerületében

Kedves híveink, barátaink és jótevőink az osztrák kerületben!

A Szent X. Pius Papi Testvériség generális főnöke, H. H. Fr. Davide Pagliarani úgy döntött, hogy kerületi elöljárói megbízatásom idő előtt megszűnik, és H. H. Fr. Johannes Regele veszi át az Ausztriai* Kerület vezetését 2023. február 2-tól.

Ennek a döntésnek a megrendült egészségem az oka. Egy ideje már sajnos rá kellett jönnöm, hogy az egészségem romlik, és miután egy szakember kiégést diagnosztizált, Pagliarani atya nem habozott, hogy felmentsen a feladataim alól, és három hónapos gyógyulási időt írjon elő. Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindig tudtam úgy teljesíteni a kötelességemet, ahogyan az kívánatos lett volna, amiért sajnálom, és amiért őszintén elnézést kérek Önöktől.

Szeretném szívből megköszönni Önöknek, kedves hívek, mindazt a nagylelkű és sokrétű segítséget, amelyet kilenc és fél éves hivatalom alatt nekem, az Ausztriai Kerületnek és szeretett Papi Testvériségünk egészének nyújtottak, valamint hűséges imáikat és áldozataikat. Isten ezerszeresen fizesse meg mindnyájatoknak kegyelmi áldását!

Utódomnak, Regele atyának sok erőt és Isten leggazdagabb áldását kívánom új, kihívásokkal teli feladatához a hat országot magában foglaló kerületünkben, amely Isten kegyelmének köszönhetően nem kicsit nőtt. Arra kérlek benneteket, kedves hívek, hogy kísérjétek őt buzgó imáitokkal.

Az isteni Gyermek Jézus áldását és az Ő legszentebb Anyjának örökös segítségét kívánva az új évben, szívből jövő imádságos egységben maradok veletek.

Stefan Frey atyád

Forrás: zaitzkofen.fsspx.org

Legolvasottabb írások218 times!

Print Friendly, PDF & Email